• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • tetik

   

   

  Omer Tetik este cel care va da undă verde pentru oferta de conversie a creditelor CHF preluate odată cu achiziţia Volksbank.

  BT a devenit a doua bancă ca active de pe piaţă dar în acest caz şi oferta de conversie ar trebui să fie pe măsură.

  Volksbank anunţase înainte de achiziţie o ofertă considerată acceptabilă de către clienţii CHF sau avocaţii acestora ca Gheorghe Piperea.

  În aprilie sau mai se va termina procesul de achiziţie al Volksbank iar noii clienţi cu credite în franci elveţieni aşteaptă de la managementul Băncii Transilvania o propunere serioasă.

  Omer Tetik este un turc la o bancă fondată de români.  Acesta este născut în ţara lui Goethe dar a studiat la Ankara Facultatea de Studii Economice.  A fost „ochit„ de Horia Ciorcilă, președintele CA al Băncii Transilvania, după o căutare asiduă printre bancherii din România.

  Fostul CEO al Băncii Transilvania, olandezul Robert Rekkers  a plecat după ce relația sa cu boss-ul  Ciorcilă a avut de suferit. Un atuu semnificativ al lui Tetik, venit de la Credit Europe Bank, este faptul că vorbește fluent limba română după 13 ani de stat în România.

  Dacă despre  olandezul Rekkers s-a spus că era campionul câştigurilor în România cu circa un milion de euro venituri pe an, despre Omer Tetik presa nu a relatat că ar fi bătut palma cu acţionarii BT pentru acelaşi salariu fabulos.

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top