• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • fondul_proprietateaFranklin Templeton Investment Management, administrator al Fondulului Proprietatea, va relua procesul de ofertă publică de cumpărare a acţiunilor proprii, suspendat în ianuarie 2016 datorită condiţiilor de piaţă.

  Administratorul a depus în acest sens spre aprobare la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) solicitarea pentru iniţierea unei oferte publice de cumpărare a acţiunilor proprii în cadrul celui de al şaselea program de răscumpărare aprobat prin hotărârea acţionarilor din aprilie 2015.

  Franklin Templeton a numit Wood & Company Financial Services, A.S. în calitate de intermediar în legătură cu achiziţia de acţiuni şi intenţionează să numească Goldman Sachs International şi Wood & Company Financial Services, A.S. în calitate de Dealer Manageri şi The Bank of New York Mellon în calitate de Tender Agent în legătură cu achiziţia de certificate de depozit globale având la bază acţiuni suport ale Fondului (GDR).

  Prin această ofertă, Fondul intenţionează să răscumpere până la 575 milioane de acţiuni (atât sub formă de acţiuni, cât şi de GDR-uri) de la acţionarii Fondului.

  „Se anticipează ca detaliile complete ale ofertei de cumpărare, inclusiv preţul, să fie anunţate dacă şi când se va obţine aprobarea din partea ASF, care se estimează să fie primită în termen de 10 zile lucrătoare potrivit reglementărilor în vigoare”, se arată în anunţul FP.

  Sursa: zf.ro

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top