• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Laszlo-DiosiOTP Bank Romania a anunțat că peste 7.000 de clienți ai băncii au semnat deja contractele, în cadrul programului de conversie a creditelor în franci elvețieni (CHF).

  Banca susține că circa 72% dintre clienții cu credite în CHF au semnat un astfel de acord.

  „Prin lansarea programului de conversie a creditelor în CHF, ne-am propus să le oferim clienților noștri una dintre cele mai competitive soluții de pe piață. Fiecare client a primit o ofertă personalizată, în funcţie de tipul său de credit, anul în care a fost acordat și rata inițială a dobânzii. Totul, cu sprijinul experților noștri din rețeaua teritorială de unităţi bancare, pregătiți să ofere oricȃnd consilierea necesară clienţilor cu credite în CHF“, a declarat László Diósi, CEO, OTP Bank România.

  OTP a mai spus că un număr 879 de contracte de creditare implicate în litigii cu banca au fost convertite, iar disputa dintre părți a fost încheiată în mod amiabil.

  „În plus, instanța a stabilit 386 de decizii finale pentru reconcilierea părților implicate. Pentru 71% dintre litigiile cu banca, reducerile oferite de către OTP Bank prin programul de conversie au fost mai mari decȃt sumele obținute în instanță”, precizează banca.

  Discount-ul mediu oferit pentru conversia creditelor în CHF a fost de 21.2%, iar efortul financiar suportat de bancă se ridică la 425 milioane lei, potrivit lui Constantin Mareș, Manager de Proiect al Programului de Conversie, OTP Bank România.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  2 Responses to OTP Bank a convertit credite în franci elvețieni cu discount mediu de 21.2%

  1. Carmen spune:

   Corect ar fi sa se faca reconversia la cursul istoric si pt. aceste credite pt.a elimina discriminarea.

  2. Dragos spune:

   Restul de 28% vor zambi dupa conversia la curs istoric.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top