• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Diósi-László

  OTP Bank a anunţat definitivarea contractului pentru conversia creditelor în franci elveţieni. OTP spune că ar fi eliminat clauzele considerate că ar putea fi abuzive în urma discuţiilor cu clienţii şi ANPC. Banca a precizat că propunerea iniţială de contract nu a fost semnată de niciun client.

  „Ȋn definirea termenilor contractuali, oficialii băncii au ţinut cont de informaţiile primite din partea clienţilor şi a reprezentanţilor asociaţiilor de profil, pe marginea soluţiilor ce vizează creditele în CHF. Pentru consolidarea unei relaţii solide şi sănătoase cu clienţii săi, OTP Bank Romȃnia a modificat, în scop de clarificare, acele clauze care au fost interpretate negativ, interpretare care s-a îndepărtat de sensul real al contractului propus iniţial”, se arată într-un comunicat al băncii.

  Pănă acum, clienţii OTP s-au arătat nemulţumiţi de soluţiile propuse banca condusă de Laszlo Diosi. Unii dintre clienţi au precizat pe reţelele de socializare că discountul acordat de bancă până acum a fost de circa 12%, mult mai puţin decât ce a oferit Banca Transilvania.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top