• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Parlament

  ”Vom avea în 9 februarie la ora 13.00 o întâlnire cu reprezentanţii FMI, iar în 10 februarie ora 15.00 vom audia conducerea executivă a BNR. Sunt comisii reunite şi vom putea pune întrebări, apoi cred că se vor întruni toate condiţiile pentru a ne asuma prin vot o soluţie în privinţa creditelor”, a precizat, marţi, preşedintele comisiei de buget a Camerei Deputaţilor, Ştefan Viorel.

  Viorel Stefan a făcut această precizare după ce deputaţii din comisie s-au întrunit pentru a continua discuţiile în privinţa acestor credite, dar nu s-a ajuns la nicio soluţie.

  Reprezentantul BNR Ion Drăgulin, director al direcţiei de Stabilitate financiară a precizat, la dezbateri, că ”BNR este în favoarea unor soluţii care să uşureze povara individuală a creditelor şi, ca atare, cursul este posibil o soluţie pe care individual băncile pot să o aibă în vedere, o a doua soluţie pe care, fiecare dintre bănci, în negocieri cu clienţii, o pot avea în vedere, este reducerea pe alte canale, cum ar fi dobânda sau marja de dobândă”.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to Parlamentarii vor purta un dialog cu FMI şi BNR despre creditele în franci elveţieni

  1. Cristi spune:

   Parca deja vad; „FMI nu este deacord cu conversia creditelor in valuta deoarece ar conduce la falimentarea bancilor si la prabusirea economica a Romaniei”

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top