• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • "romania moneda euro"Patria Bank a contractat un împrumut de 5 milioane de euro de la acţionarul majoritar, EEAF Financial Services BV, având o maturitate de şase ani, cu rambursare într-o singură tranşă la scadenţă.

  Finanțarea a fost atrasă pentru a susține eforturile de dezvoltare.

  ”Împrumutul este menit să consolideze direcţia de creştere şi îmbunătăţirea continuă a poziţiei în piaţă a Patria Bank SA, prin angajamentul acţionarului majoritar de a continua proiectele de dezvoltare ale băncii şi de a contribui la procesul de consolidare a bazei de capital, în măsură să permită creşterea dinamica asumată în urma procesului de fuziune”, informează banca.

  Patria Bank, banca rezultată în urma fuziunii din luna mai 2017 dintre fosta Banca Comerciala Carpatica şi fosta-Patria Bank, are circa 180.000 de clienţi. Banca este prezentă în 63 de oraşe, prin 85 unităţi bancare.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top