• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • BRD

  Cine a citit presa financiară în aceste zile nu se poate să nu fi remarcat titlurile pompoase care anunţau ce credit magnific a lansat BRD. Creditul cu dobândă fixă pe 30 de ani, o ofertă des întîlnită în Vestul Europei, a devenit subiect de ştire pentru publicaţiile din domeniu.

  Dacă acest credit ar fi intrat în oferta clasică a BRD, cu siguranţă că merita şi un titlu de prima pagină.

  Ar fi fost într-adevăr o mare schimbare în domeniul bancar pentru că acest lucru ar fi însemnat că banca îşi asumă riscul fluctuaţiilor pe termen lung.

  Nici vorbă însă ca BRD să facă un asemenea pas înainte în privinţa portofoliului curent al băncii, cum nu este cazul cu nicio bancă din România.

  Creditul cu dobândă fixă pe 30 de ani a fost oferit doar în cadrul unui târg imobiliar ţinut la finalul lunii martie, fiind cu siguranţă un mod prin care banca lui Philippe Lhotte şi-a făcut publicitate pe gratis.

  Ştirea s-a rostogolit rapid în mediul online ajungând chiar pe bloguleţe de wordpress ale pasionaţilor de finanţe.

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top