• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • BRD

  Philippe Lhotte este din 2012 preşedintele executiv al BRD, după ce a stat 7 ani în sistemul bancar  bulgăresc.

  Francezul are de rezolvat o grămadă de sincope  în relaţia cu clienţii, în special comisioanele mari  şi îmbunătăţirea serviciilor, plus o situaţie încurcată lăsată de fosta conducere.

  Un prim pas ar fi oferirea unui serviciu gratuit de email alert, având în vedere că actualul serviciu de alertă este prin SMS şi are preţuri excesive.

  BRD este recunoscută ca fiind banca cu cele mai multe şi mai mari comisioane. Recent banca a anunţat că renunţă la unele comisioane dar a mărit altele în spatele unor gratuităţi inutile. Banca condusă de Philippe Lhotte a decis să scoată comisionul de 0.5 euro la interogarea soldului dar  a mărit în schimb celelellte comisioane la folosirea cardului.  Comisioanele au crescut atât la casierie (0,5% + 5 lei în loc de 0,5% + 3,5 lei), cât și la bancomat (creștere a comisionului minim de la 0,5 la 0,9 lei la bancomatele BRD și creștere cu un leu pe retragere la cele ale altor bănci).

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top