• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • bancnote euro

  Valoarea pieței de e-commerce din România va ajunge, în 2015, la aproximativ 650 milioane de euro, fapt ce va genera o creștere importantă a serviciilor de programare, estimează specialiștii din domeniu.

  Potrivit unui studiu de specialitate, peste 74% dintre adulții din mediul urban dețin un smartphone ca telefon principal, în acest context experții anticipând o evoluție a pieței de e-commerce din România în 2015 la aproximativ 650 milioane de euro.

  O cercetare iVox arată că 40% dintre persoanele în vârstă de 18 ani au declarat că dețin două telefoane inteligente, iar cei mai mulți utilizează telefonul mobil în timp ce ascultă muzică, se uită la televizor sau se află la cumpărături.

  Utilizarea acestor telefoane inteligente, dar și a tabletelor este mai răspândită la tinerii până în 35 de ani și în rândul persoanelor cu educație superioară, conform Agerpres.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top