• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 •  

  leasing

  Segmentul de leasing ope­raţional a consemnat o creştere de apro­ximativ 13%  la finalul T3, faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, crescând la 47.000 de unităţi.  În primele 9 luni ale anului au fost înmatriculate circa 9.000 de autovehicule noi, cu aproape 1.000 de unităţi în plus .

  Această evoluţie se datorează creşterii interesului pentru avantajele serviciilor de leasing operaţional, interes suprapus peste o evoluţie economică pozitivă, ceea ce a determinat o revitalizare a pieţei auto.
  “Creşterea peste aşteptările prognozate a pieţei în 2014 se datorează în primul rând gradului ridicat de competitivitate, materializat în scăderea costurilor de utilizare a flotelor auto de către utilizatorii finali şi implicit şi în atragerea de noi clienţi. Deşi nu se întrevăd noi soluţii pentru păstrarea trendului de continuare a scăderii ratelor lunare, nivelul actual ne dă încredere că piaţa va continua să crească până spre 50.000 de autovehicule la finalul anului, reprezentând un plus de 15% faţă de 2013 şi totodată revenirea la o creştere cu «două cifre»”, a declarat Daniel Ivan, preşedinte ASLO.
  Conform datelor centralizate de Asociaţia Societăţilor de Leasing Operaţional, în topul primelor 5 companii membre intră: LeasePlan România, ALD Automotive, Porsche Mobility, Arval Service Lease România şi Fleet Management Services.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top