• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • leasing

  Piaţa de leasing operaţional a încheiat anul 2014 cu un volum de autovehicule cu 14,4% mai mare decât la finalul anului 2013, înregistrând un număr de peste 49.200 de unităţi, informează, joi, Asociaţia Societăţilor de Leasing Operaţional (ASLO).

  Ne bucură confirmarea previziunilor noastre la nivel de piaţă de leasing operaţional şi faptul că tot mai multe companii înţeleg avantajele unui parteneriat cu companii specializate în management de flote. Din calculele noastre, în anul 2014, fiecare a cincea maşină achiziţionată de clienţii persoane juridice a fost obiectul unui contract de leasing operaţional. Estimez că tendinţa crescătoare se va păstra şi poate chiar accentua, astfel că la sfârşitul anului 2015 piaţa de leasing operaţional va avea un volum de 60.000 de unităţi’, a declarat preşedintele ASLO, Daniel Ivan.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top