• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • BCR1Dupa noua luni din acest an, profitabilitatea pe termen scurt a BCR a fost influentata de curatarea accelerata a bilantului, cu un rezultat net negativ 2,428 miliarde de lei, cauzat de provizionarea crescuta.

  BCR a obtinut un rezultat operational de 1,570 de miliade de lei, pe baza unei cresteri incurajatoare a portofoliului de credite performante acordate persoanelor fizice, alaturi de imbunatatirea calitatii portofoliului de credite pentru companii, insotite de cresterea capacitatii de a atrage depozite si distributia de success a fondurilor de investitii administrate de Erste Asset Management.
  Banca se considera pozitionata astfel incat sa beneficieze in continuare de aceste evolutii, mai ales ca a incheiat cu succes ultima faza a unui proiect de imbunatatiri aduse retelei de unitati, pentru consolidarea calitatii si prezentei sale in Romania.
  Progresele in ceea ce priveste rezolvarea creditelor cu probleme istorice au facut ca volumul creditelor neperformante sa scada continuu, la fel precum rata aferenta a acestora, situata deja cu 10% mai jos fata de trimestrul anterior.  sursa: manager.ro

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top