• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • av gheorghe piperea

  Avocatul Gheorghe Piperea reprezintă circa 3.000 de clienţi ai Volksbank şi este unul dintre cei care au contestat puternic, în instanţă dar şi în spaţiul public, creditele CHF şi clauzele abuzive.

  Piperea a declarat pentru Paginadebănci că oferta Banca Transilvani este una fezabilă dacă se vor respecta anumite condiţii şi va lăsa în off-side băncile care au exploatat nişa creditelor CHF.

  Iată ce a spus Piperea pentru Paginadebănci despre oferta Banca Transilvania:

  E fezabila daca acel procent de discount se aplica la suma in lei inmultita cu cursul din dec 2014 (3,7 lei pentru un chf) si daca se mentin costurile creditelor in lei/euro practicate acum de BT. Desigur ca mai trebui sa accepte si clientii. Mie nu mi s-a facut nicio oferta oficiala. Nu inca. Reamintesc ca reprezint 3000 de consumatori contra VBR.

  Avocatul Gheorghe Piperea spune că în instanţă a recuperat 100% comisionul de risc.

  In litigiile mele, comisionul de risc/administrare a fost, invariabil, declarat abuziv si, in plus, s-a dispus restituirea in proportie de 100% a acestuia, cu titlu de plata nedatorata. Asa ca „standardele” clientilor mei sunt ridicate, „multumita” insistentei VBR de a se judeca pina la capat. In privinta litigiilor pe tema chf, deocamdata nu am nicio solutie in cele 3 procese collective (si alte citeva zeci individuale). Chiar daca VBR a cistigat unele litigii in prima instant, nu trebuie sa creada nimeni ca, la final, vor cistiga si contra mea.

  Despre celelalte bănci cu credite CHF, ele vor fi obligate să facă o ofertă

  In orice caz, daca oferta BT va functiona, atunci va fi un mare off side in care va lasa bancile delincvente din „clubul” deloc select al bancilor care au exploata nisa creditelor in CHF. Vor fi obligate sa iasa din off side – in caz contrar, vor pierde clienti. Nu prea multi, doar vreo 200 de mii, a precizat Piperea.

  Acesta trage însă un semnal de alarmă în privinţa creditelor neperformante despre care BT nu a menţionat nimic.

  Nu stiu daca oferta BT se refera si la creditele neperformante. Aici problema e si mai grava si are si efecte pe plan social.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top