• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Piperea DorofteiLupta împotriva băncilor i-a adus lui Gheorghe Piperea mulți fani în rândul clienților instituțiilor financiare, dar și mulți dușmani printre șefii și chiar angajații acestora. Până acum, ei s-au rezumat la comentarii răutăcioase, însă avocatul a găsit soluția și pentru cazul în care s-ar ajunge la manifestări mai radicale ale nemulțumirilor.

  Într-o postare pe Facebook, Piperea a dezvăluit că recent a câștigat un proces pentru fostul campion mondial de box profesionist Leonard Doroftei într-un litigiu referitor la taxa pe valoarea adăugată. Mai în glumă, mai în serios, avocatul care a amenințat serios profiturile băncilor românești în ultimii ani spune că va apela la acesta pentru a-l apăra de ”hateri” (n.r. de la englezescul ”hate” – ură).

  ”Breaking news – echipa mea a câștigat pentru Leonard Doroftei (zis Moșu’) un proces … pe tema TVA-ului pe drepturi de autor. Cu titlu de onorariu de succes o să îi cer Moșului să mă apere de hater-ii mei. Cu un campion mondial de box alături pot sta liniștit până la adânci bătrâneți”, spune avocatul.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  2 Responses to Piperea îl ia pe Doroftei să îl apere de ”haterii” din bănci

  1. Gica contra spune:

   Intrebari:
   – e adevarat ca gh piperea s-a imbogatit din taxele de 2-300 eur luate pe dosar de client? E adevarat ca suma castigata depaseste milionul de euro?
   – e adevarat ca pe acest blog ii faceti publicitate mascata? A platit gh piperea aceasta publicitate?
   – e adevarat ca piperea destabilizeaza sistemul bancar romanesc pentru a putea fi preluat apoi de banci rusesti?
   – care sunt mizele dlui avocat piperea?

   • @gica contra spune:

    _ e adevarat ca poate depasi milionul de euro atata timp cat o face cinstit , prin munca si onestitate, si sper ca notiunea de munca si bogatie sa nu mai fie persiflata . _ e adevarat ca gh. piperea nu are nevoie de publicitate , si cu atat mai mult mascata……………………………………………………………………………………………………………………………………………….._ e adevarat ca NU piperea destabilizeaza sistemul bancar , ca de fapt sistemul despre care vorbiti este o ruina cu fata lustruita de niste reclame luminoase , infractori ce poarta costume scumpe , masini ,arme ,si alte accesorii .

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top