• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Piperea

  Lupta clienţilor şi a avocaţilor cu băncile capătă proporţii nebănuite.

  Cel mai vizibil avocat pe  speţele  bancare, Gheorghe Piperea, acuză faptul că în ultimele luni se confruntă cu decizii neobişnuite ale instanţelor.

  Inventatorul proceselor colective bancare, Piperea se vede pus în situaţia de a i se disjunge aceste procese în acţiuni individuale. Totul pare o tehnică de temporizare şi fărâmiţare a forţei proceselor colective. Braţul lung al băncilor ajunge oare în birourile de la Tribunal?

  Ceva este în neregulă. Din 24 decembrie 2014, au fost disjunse în acţiuni individuale cel puţin patru dosare pe care le coordonam eu. Sunt împărţite atât în instanţele din Bucureşti, cât şi în alte zone din ţară. Pentru unul avem apel la Oradea, acesta urmând să se judece în circa 2-3 săptămâni, iar pe celelalte trei le-am retras şi am formulat o altă acţiune, cu daune morale, care va fi introdusă la Tribunal, în aşa fel încât să nu mai fie disjunsă, a spus Piperea.

  Mai mult, avocaţii din casa Piperea relatează că au fost chemaţi la şedinţe semioficiale transformate în episoade desprinse parcă din filme cu proceduri de anchetă. Mai lipseşte doar becul agasant din tavan.

  Totul a început în Ajunul Crăciunului, când, la ora 15.00, am fost chemat la judecătoria sectorului 1, într-o sală de judecată unde nu era nici curent electric. Microfoanele funcţionau la un generator, care a murit şi el, într-un final. Am crezut că trebuie să duc date suplimentare, dar nu. Am fost chemat să mi se pună în vedere disjungerea dosarelor. Mi s-a părut o şedinţă secretă, a fost o procedură la limita legii, a explicat avocatul Alexandru Răţoi.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  3 Responses to Piperea sabotat de băncile speriate că pierd procesele? Şedinţe secrete fără electricitate la tribunal

  1. […] Piperea sabotat de băncile speriate că pierd procesele? Şedinţe secrete fără electricitate la … […]

  2. Calin spune:

   Poate ar fi oportuna o vizita a DNA-ului pe la banci si tribunale. N-ar fi exclus ca aceste doua instituii sa-si innoade cozile.

  3. PRO EUTANASIA spune:

   Păi, domnule Piperea, asta înseamnă că faceți bine ceea ce faceți iar băncile realizează că sunteți pe cale să câștigați toate luptele cu ei.
   Felicitări!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top