• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • piraeusPiraeus Bank a venit cu o ofertă concretă de conversie pentru clienții cu credite în franci elvețieni garantate cu ipotecă.

  Banca va acorda un discount imediat de 15% la sold și promite încă două reduceri de câte 10%, o dată la trei ani, pentru cei care plătesc la timp.

  „Clienții care au contractat de la Piraeus Bank România credite în franci elvețieni (CHF) pentru nevoi personale cu garanție imobiliară, ipotecare sau de investiții imobiliare vor putea beneficia de o nouă ofertă a băncii, creata special pentru a veni în sprijinul lor. Astfel, banca a decis să preia de la clienții care întâmpină dificultăți financiare în rambursarea creditelor contractate, o parte din efectele negative ale evoluției nefavorabile a cursului de schimb al CHF, propunând reduceri ale soldului creditului și conversia în moneda locală (RON)”, se arata într-un comunicat al băncii, citat de conso.ro.

  Concret, programul presupune reducerea imediata a soldului creditului in CHF cu 15%, conversia în lei a soldului obținut după aplicarea reducerii menționate și, suplimentar, două reduceri de câte 10%, aplicate la fiecare 3 ani, dacă pe parcursul acestor perioade nu se vor înregistra întârzieri la plata ratelor.

  Pentru a beneficia de această ofertă, clienții trebuie să se asigure că nu înregistrează întârzieri la plata ratelor mai mari de 89 de zile în momentul solicitării conversiei, se mai arată în comunicatul bancii.

  Instituția financiară arată că decizia privind programul de conversie a fost luată de către Piraeus Bank Grecia, urmând să fie ratificată de către Piraeus Bank Romania.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top