• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • vpPrim-ministrul Victor Ponta i-a invitat pe afaceriştii chinezi, cu care s-a întâlnit la Beijing, să vină în România. 

  Domeniile recomandate de Ponta sunt agricultura, energia şi infrastructura,dar poate că ar fi fost nevoie ca Ponta să promoveze şi domenul bancar.

  România este ţara din Europa care are toate tipurile de resurse energetice, energie nucleară, şi dorim să dezvoltăm aceste capacităţi prin colaborarea cu companii din China, energie hidro, care asigură un sfert din producţia naţională, energie pe cărbune, energie termo, unde e nevoie de investiţii, avem resurse importante, dar avem nevoie de investiţii în retehnologizare şi protecţia mediului, energie regenerabilă, acolo unde companii din China sunt deja prezente prin investiţii în domeniul energiei eoliene”, a precizat Ponta.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top