• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • ponta

  Noul Cod Fiscal încă mai are de aşteptat. Finalizarea proiectul  necesită avizul Ministerului Justiţiei, iar documentele vor fi aprobate de Guvern în şedinţa de miercuri, a precizat premierul Victor Ponta.

  „Este o muncă extrem de dificilă, sunt încă multe detalii, dar toate ministerele şi-au finalizat propria parte de muncă, ne-au dat avizele, şi Ministerul Justiţiei trebuie să dea forma finală, alături de Ministerul Finanţelor, cu care miercuri să fim pregătiţi să venim în faţa Parlamentului. Aş vrea să nu ratăm anul 2015, altfel va fi foarte greu în viitor să mai avem şi consens politic, şi condiţii economice care să ne permită acest lucru şi îmi doresc foarte tare că aceasta să fie una din principalele realizări ale Guvernului pe care-l conduc la momentul la care se va face bilanţul final”, a spus Ponta.

  El a adăugat că este posibil ca, până miercuriă, să fie anunţat şi numele noului ministru de Finanţe.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top