• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Victor Ponta 3

  Premierul Victor Ponta nu este adeptul conversiei forţate a creditelor CHF într-o altă monedă, după modelul Ungariei, dar că băncile trebuie să fie obligate să îşi informeze mai bine clienţii şi să suporte o parte din pierderi.

  El a afirmat, în acelaşi timp, că nu există o economie de piaţă care să funcţioneze fără sistemul bancar şi că o eventuală retragere a banilor din ţară de către acestea ar afecta atât statul, care îşi finanţează deficitul cu ajutorul lor, cât şi companiile.

  „Este foarte popular să înjuri băncile. Nu există o situaţie în care nimeni nu pierde, problema este cum distribui această pierdere din punct de vedere moral şi al eficienţei”, a spus Ponta, conform Mediafax.

  Premierul a adăugat că şi persoanele care îşi propun să contracteze un credit trebuie să fie foarte atente atunci când citesc textul contractului.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to Ponta: Nu cred în conversia forţată a creditelor, dar băncile ar trebui să suporte o parte din pierderi

  1. marcel spune:

   Nu, azi e foarte popular sa injuri clientii bancilor pe motiv ca sunt lacomi si nu sunt in stare sa citeasca un contract, altfel tip, aprobat de BNR. Bancile sunt fete mari. Pe langa ungurii cei rai, mai exista si modelul croat sau polonez. La noi, politicienii freaca menta, plangand de mila bancilor hraparete. Electorata e o porcarie marca PSD. Pierderea trebuie suportata si de banci, in egala masura cu clientii

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top