• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • ponta mtoPremierul Victor Ponta spune că va prezenta factorilor politici situaţia economică a României, astfel încât aceştia să hotărască dacă se impune încheierea unui nou acord cu Comisia Europeană, Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi Banca Mondială (BM).

  „Vom prezenta stadiul discuţiilor tehnice ale Guvernului decidenţilor politici în ceea ce priveşte încheierea unui nou acord cu CE, FMI şi BM. Pot să vă spun, după trei ani şi jumătate de prim-ministru, în toţi aceşti trei ani şi jumătate am avut acord cu instituţiile internaţionale şi efectul acestor acorduri este unul pozitiv”, a afirmat premierul, luni, în Parlament.

  Ponta a admis că au fost beneficii de pe urma acordului, chiar dacă nu a fost întotdeauna de acord cu el şi le-a spus deputaţilor că va prezenta factorilor politici situaţia generală, astfel încât decizia reînnoirii acordului să le aparţină.

  „Decizia politică pentru viitor trebuie luată de dumneavoastră, de decidenţii politici, ţinând cont de o situaţie a României foarte bună, foarte stabilă, dar într-un context internaţional care este din păcate instabil şi incert”, a mai spus Ponta.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top