• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Victor Ponta 3

  Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta,vrea ca proiectul Codului fiscal să fie gata în jurul datei de 18-20 martie.

  Mi-am anunţat colegii parlamentari, voi anunţa şi la grupurile parlamentare, despre faptul că în jurul datei de 18-20 vom finaliza în cadrul Guvernului proiectul de Cod fiscal şi va pleca spre Parlament – primă Cameră sesizată, Senatul – în aşa fel încât cel mai important document de politică publică pentru România anului 2015 – Codul fiscal – să intre în dezbaterea Parlamentului şi să poată fi adoptat cu minim şase luni înainte de intrarea în vigoare la 1 ianurie 2016″, a spus Ponta, după şedinţa BPN a PSD.

  Ponta anunţa pe 20 februarie  că se va recurge la angajarea răspunderii Guvernului pe Codul Fiscal, dacă acesta va fi blocat în Parlament.

  „Vă spun un lucru: voi face toate eforturile ca acest Cod fiscal să se adopte până la sfârşitul sesiunii parlamentare, inclusiv iau în calcul angajarea răspunderii Guvernului dacă la un moment dat se blochează politicianist de către PNL sau de altcineva”, spunea Ponta.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top