• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Catalin_Predoiu

  Cătălin Predoiu, prim vicepreşedinte al PNL a precizat că relaxarea fiscală ce este inclusă de Guvern în noul Cod Fiscal, trebuie pregătită. în caz contrar, ea ar putea provoca dezordine economică. Predoiu spune că Guvernul că nu are intenţia de a aplica aceste măsuri şi că este o dezinformare a publicului.

  O astfel de politică de relaxare fiscală trebuia pregătită pentru a avea succes. Guvernul Ponta nu a pregătit implementarea unor politici de relaxare fiscală. A trece la o relaxare fiscală fără să-şi fi făcut temele în prealabil ar însemna să compromită astfel de măsuri care s-ar întorce împotriva economiei.

  Ce trebuia să facă: în primul rând trebuie să ducă la capăt reformele strucrurale- reforma companiilor de stat, aplicarea managementul profesionist în companiile de stat. Îi este foarte greu domnului Ponta să facă reforma companiilor de stat pentru că acolo dă de domnul Ciurel, spre exemplu, a spus Predoiu conform tvr.ro.

   

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top