• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • prima casaFinanțele a suplimentat cu 28 milioane de lei programul Prima Casă. Suma se va duce către nouă bănci care au epuizat plafoanele din programul Prima Casă.

  Ministerul Finanțelor realocă 28 de milioane lei din sumele acordate finanțatorilor în cadrul programului Prima Casă din 2016 către 9 bănci care și-au terminat deja plafonul sau urmează să îl epuizeze în mai puțin de 10 zile, informează instituția.

  Finanțatorii care au primit plafoane sunt: BCR, Leumi, UniCredit, Intesa, OTP, Credit Agricole, BRD, Marfin și Banca Transilvania.

  În condițiile unui grad mare de utilizare a plafoanelor alocate, Ministerul Finanțelor Publice vine în sprijinul românilor ce vor să-și cumpere o locuință. Din sumele constituite pentru acoperirea necesităților de garantare în urma celei de a doua redistribuiri, au fost alocate 28 milioane de lei catre 9 bănci care și-au terminat deja plafonul sau urmează să îl epuizeze în mai puțin de 10 zile. Totodată, s-a constituit un buffer de 10 milioane de lei care va fi repartizat în favoarea finanțatorilor care își vor epuiza plafoanele allocate, anunță ministerul.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to Prima Casă: 9 bănci primesc 28 de milioane de lei

  1. Anonimul chf spune:

   Aceeasi teapa ca si in 2008: luati acum ca in 2009 o sa fie mai greu de luat credit. Acum zic luati acum ca in 2017 nu o sa mai fie fonduri pt Prima Casa sau o sa fie conditii mai restrictive. Asa cum s-a dovedit din 2008 pana acum, totul a fost o mare inselaciune…ROBOR-ul e noua păcăleală dupa CHF!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top