• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • prima-masinaPrimul credit în lei din cadrul programului Prima Maşină a fost acordat de Alpha Bank România unui client al sucursalei sale de la Pitești, potrivit unui comunicat al băncii.

  Programul guvernamental Prima Maşină oferă clienţilor posibilitatea de a achiziţiona un autovehicul nou, în valoare de maximum 62.000 lei (preţ cu TVA). Creditul este disponibil în lei şi se acordă pe o perioadă de maxim 5 ani, iar avansul solicitat este de minim 5% din valoarea autovehiculului.

  Clienţii pot afla din unitățile bancare suma pe care o pot accesa, iar răspunsul din partea băncii cu privire la aprobarea cererii de credit în cadrul programului Prima Maşină este obţinut în 24 de ore de la momentul depunerii documentaţiei complete.

  Ulterior, dosarul de credit este prezentat spre aprobare Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii.

  Programul benefiaciază, în 2015, de un plafon total al garanțiilor de 50 de milioane de lei, iar plafonul de achiziție este stabilit la 13.500 euro.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to „Prima mașină” a pornit la Pitești, la Alpha Bank

  1. […] cadrul programului „Prima Maşină”, cu o valoare medie a garanţiei de peste 23.000 de lei. Primul credit prin acest program a fost acordat la Pitești, de Alpha […]

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top