• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • dolarUltimul trimestru a fost axat pe Brexit şi de traiectoria lirei. Acum, majoritatea analiştilor şi estimărilor se îndreaptă către dolar, scrie Bloomberg.

  Decizia de pe 23 iunie a Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană a fost un şoc pentru pieţe, mai ales pentru economiile energente şi valutele lor.

  Julius Baer, un grup financiar bancar, a reuşit să „ghicească” atât evoluţia lirei, cât şi ce se va întâmpla cu dolarul după aceasta, şi a făuct nişte pariuri câştigătoare în acea direcţie. De asemenea, a reuşit să anticipeze că yen-ul va fi o monedă sigură.

  „Dolarul este mai puţin cumpărat decât yen-ul ca activ sigur, însă în condiţiile actuale de piaţă este cerere mare”, a spus Dave Kohl, şeful de cercetare de la Julius Baer. „Ne-am obişnuit cu un dolar slab, însă în următoarele luni acest lucru se va schimba masiv”, a spus el, conform Mediafax.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top