• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • ghiseu bancaMajoritatea unităţile bancare nu au program cu publicul în perioada sărbătorilor pascale, respectiv în zilele de 12 şi 13 aprilie, cu excepţia unor agenţii din marile magazine, potrivit anunţurilor făcute de instituţiile financiare, potrivit Agerpres.

  BCR nu va avea program cu publicul în zilele de 12 – 13 aprilie 2015 (Sărbători legale). Programul de lucru cu publicul va fi afişat la loc vizibil în toate unităţile băncii.

  Banca precizează că a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. Totodată, va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziţia clienţilor, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, inclusiv sarbătorile legale. În această perioadă, deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul de Asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi, ca de obicei, disponibil 24 de ore din 24. Clienţii BCR au la dispoziţie o reţea naţională de ATM de aproape 2.000 de bancomate şi 13.500 de POS.

  CEC Bank anunţă că în intervalul 11-13 aprilie unităţile băncii nu vor avea program de lucru cu publicul. Reţeaua de bancomate, serviciile de plăţi cu cardul şi operaţiunile prin Internet Banking vor funcţiona normal. Serviciul de Call Center al băncii va fi disponibil non-stop.

  Banca Transilvania – Unităţile vor fi închise duminică, 12 aprilie şi luni, 13 aprilie. Sâmbătă, 11 aprilie, sediile BT din centrele comerciale sunt deschise între orele 10 şi 17. Sucursala BT Italia va fi deschisa sâmbătă, 11 aprilie, între orele 8,30 şi 11,30. În data de 13 aprilie, Sucursala BT Italia va fi închisă.

  Raiffeisen Bank – Zilele de 12 şi 13 aprilie sunt zile nelucrătoare în unităţile Raiffeisen Bank, cu excepţia unităţilor din cadrul hypermarket-urilor şi a mall-urilor.

  De asemenea, zilele de 11, 12, 13 aprilie sunt nelucrătoare pentru toate sucursalele UniCredit Ţiriac Bank.

  BRD – În zilele de 12 şi 13 aprilie 2015, majoritatea agenţiilor BRD vor fi închise, cu excepţia unor unităţi situate în centrele comerciale şi aeroportul Henri Coanda, care vor lucra conform unui program special.

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top