• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Protest BNR franciClienţii cu credite în franci elveţieni solicită Guvernului şi Parlamentului adoptarea de urgenţă a unui act normativ prin care băncile să convertească în lei creditele în valută la cursul de schimb de la momentul acordării plus maxim 20%, la o dobândă similară şi fără garanţii suplimentare.

  Grupul Clienţilor cu Credite în CHF, constituit pe reţeaua de socializare Facebook, care a reunit până acum circa 10.000 de membri, a depus marţi prin reprezentanţii săi o cerere la Guvern, Camera Deputaţilor şi Senat, prin care propune spre dezbatere şi adoptare în regim de urgenţă, de maxim două săptămâni, un text de iniţiativă legislativă pentru rezolvarea situaţiei generate de aprecierea cursului valutar pentru francul elveţian şi euro, potrivit Mediafax.

  Clienţii băncilor cer astfel, prin măsurile propuse, ca băncile să fie obligate să le ofere posibilitatea de a opta pentru conversia creditelor în valută în moneda naţională, în cazul în care există cel puţin o diferenţă de 20% între cursul actual şi cel din momentul acordării împrumutului, iar denominarea să se realizeze la cursul iniţial apreciat cu maxim 20%.

  Totodată, ei solicită interzicerea aplicării de către bancă a unor comisioane şi garanţii suplimentare, precum şi de costuri şi alte cheltuieli netransparente în procesul de conversie. O altă cerere este ca dobânda anuală efectivă (DAE) pentru creditul în lei să nu depăşească nivelul DAE aplicat anterior.

  Iniţiativa legislativă propusă de Grupul Clienţilor cu Credite în CHF se doreşte ca o completare a Ordonanţei 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori. Propunerea are la bază un proiect de lege pentru conversia creditelor în franci elveţieni în lei iniţiat de 131 de parlamentari, cu modificări redactate de reprezentanţii grupului împreună cu Alin Iacob, preşedintele Asociaţiei Utilizatorilor Români de Servicii Financiare.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  29 Responses to Proiect de Ordonanță de Urgență făcut de clienții cu credite în franci

  1. Jean Carlos spune:

   Ai nevoie de un împrumut? e-mail: creditplusfinance11@gmail.com

  2. Paul Green spune:

   Oferim 3% împrumuturi. Contacteaza-ne: paulloanfundshelp1@gmail.com

  3. Francesco spune:

   Ai nevoie de un împrumut? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă începe afacerea? Ești în datorii? Aveți posibilitatea să pregătiți un împrumut, să obțineți împrumuturi personale, să oferiți un card de credit cu un interes de 3%. Pentru mai multe informații, contactați-ne prin e-mail (francescodupon8000@gmail.com)

  4. George Mason spune:

   CELE MAI BUNE DISPONIBILE ALE LIBERTĂȚII FINANCIARE {upstoxfunding@yahoo.com}
   Căutați libertate financiară? Sunteți în datorii, aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere nouă? Sau vă prăbușiți financiar, aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? Ați fost vreodată respinsă de bancă în vreun fel de finanțare? Vrei să-ți îmbunătățești finanțarea? Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă plăti facturile? Nu vă mai așteptăm, vă urez bun venit pentru o oportunitate de a obține toate tipurile de împrumuturi la o rată a dobânzii foarte accesibilă de 3% pentru alții. Pentru informații, contactați-ne acum prin e-mail la: {upstoxfunding@yahoo.com}
    
   Aveți un credit rău? Aveți nevoie de bani pentru a plăti facturile? Este necesar să începeți o afacere nouă? Aveți un proiect neterminat din cauza finanțării insuficiente? Aveți nevoie de bani pentru a investi în orice specialitate care vă va fi de folos? Și nu știi ce să faci. Oferim următoarele împrumuturi: împrumuturi personale [securizate și negarantate], împrumuturi de afaceri [sigure și negarantate], împrumuturi combinate, împrumuturi pentru studenți, credite de consolidare și multe altele.

   Numele companiei: UPSTOX FUNDING
   Companie de e-mail: upstoxfunding@yahoo.com
   Text / Apel: (302) 273-5794.

  5. Jean Carlos spune:

   Aveți nevoie de un împrumut de afaceri / personal

   Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați încercat să obțineți vreun fel de împrumut? dacă doriți să obțineți un împrumut la prețuri accesibile. Împrumutul este oferit aici la o rată a dobânzii foarte scăzută de 3%. Am Creditor Creditor Legitim si de incredere Oferim toate tipurile de pachete de Credite pe care le ofer imprumuturi pe termeni si conditii clare si inteligibile, oferim imprumuturi de afaceri, credite personale, credite pentru studenti, credite auto, imprumuturi bancare si imprumuturi pentru plata facturilor . Daca sunteti interesati va rugam sa ne contactati

   Suntem atestați și confidențialitatea dvs. este 100% sigură cu noi. Nu te mai îngrijora de împrumuturile sau de finanțele tale.

   Contactați-ne astăzi prin:

   Nume: Domnul Jean Carlos
   Email: creditplusfinance11@gmail.com
   WhatsApp: +16234044993

   Suntem gata să furnizăm serviciile noastre

  6. Jean Carlos spune:

   Aveti nevoie de un imprumut pentru a incepe afacerea sau pentru a va plati facturile si o finantare corporativa pentru bunuri imobiliare si orice tip de finantare a afacerii. Oferim deasemenea imprumuturi persoanelor, firmelor si organismelor juridice la rata dobânzii de 3%. Oferim împrumut persoanelor serioase care sunt interesate de împrumut dacă sunt interesați de acest e-mail: {creditplusfinance11@gmail.com}..

  7. AVANT LOANS spune:

   Buna,
   Sunt foarte dezamăgit în tine pentru că a trebuit să plătim departamentului notar să facă documentul de împrumut și acum spui că ți-e frică de înșelătorie? suntem înșelăciune? facem tot ce ne stă în putință pentru a vă asigura că primiți împrumutul, dar vă oferiți o scuză nerezonabilă. vrei acest împrumut sau nu? spuneți-ne unde vă aflați în această tranzacție. dacă cooperează cu noi, trebuie să primiți împrumutul. acest lucru sunt foarte sigur

  8. frank moore spune:

   Oferim împrumut pentru 3% Contact: frankmooreloanfirm400@gmail.com

  9. LARRY ELLISON spune:

   Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe activitatea sau pentru a vă plăti facturile și o finanțare corporativă pentru bunuri imobiliare și orice fel de finanțare a afacerilor. Oferim, de asemenea, împrumuturi persoanelor fizice, firmelor și organismelor corporative la rata dobânzii de 2%. Dau împrumut persoanelor serioase care sunt interesate de împrumut dacă sunt interesați să contacteze acest e-mail: (larryellisonfinance@gmail.com)

  10. Cosmin spune:

   Buna ziua tuturor, Ma numesc doamna Cosmin. Sunt o femeie fericită astăzi? și mi-am spus că orice creditor care-mi salvează familia din situația noastră proastă o voi referi la orice persoană care îi caută împrumut, mi-a dat fericire pentru mine și familia mea, aveam nevoie de un împrumut de 40.000 de euro pentru incepe-mi viata peste tot ca sunt o singura mama cu 3 copii Am intalnit acest sincer si DUMNEZEU se teme de om creditor loan care ma ajuta cu un imprumut de 40.000 de euro el este un DUMNEZEU se teme de om, daca ai nevoie de imprumut si vei raspundeti imprumutului va rugam sa-l contactati spunandu-i ca este doamna Cosmin, care te refera la el. contactați dl Steve Alex, prin e-mail: (amaizenloan@yahoo.com) Vă mulțumesc.

  11. Dobson spune:

   Aveți nevoie de un împrumut sau de bani pe termen scurt cu o rată a dobânzii relativ scăzută de 2%? Oferim împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi personale, credite ipotecare, împrumuturi auto, credite de consolidare a datoriilor etc. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați să oferim servicii financiare multor clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în termen de 8 ore. Contactați-ne la: dobsonquickloan@gmail.com

  12. Mark spune:

   Atentie,
   Solicitați un împrumut rapid și convenabil pentru a plăti facturile, împrumuturile de Crăciun,
   Ipotecar de credit, împrumut de consolidare și pentru un început sau nouă afacere sau
   cu o rată a dobânzii mai mică de 3%. Luați legătura cu noi astăzi prin: ce sumă a creditului solicitată.
   Suntem creditori, înscriși și creditori legitimi.
   Ne puteți contacta astăzi dacă sunteți interesat în obținerea acestui împrumut,
   contactați-ne pentru mai multe informații fără procesul de împrumut, proces cum ar fi
   Termenii și condițiile împrumutului și cum va fi transferat împrumutul
   dumneavoastră. Avem nevoie de dvs. de răspuns urgent dacă sunteți interesați.

   Primele informații necesare pentru dvs .:

   Nume complet: …………
   Țară: ………… …
   Provincia statului: ……………
   Număr de telefon: …………
   Durata: …………
   Suma necesară pentru împrumut: ……… ..
   Adresa de domiciliu / adresa biroului: ……….
   Ocupația: …………
   Venit lunar: ……….
   Starea civilă: ……… ..
   Vârsta de gen: ………… ..
   Scopul creditului: ………… ..
   Ați solicitați anterior o împrumut? (Da sau nu): …

  13. Harry spune:

   Buna,
   Aveți nevoie de un împrumut de urgență? Dacă da, ne puteți contacta prin: harryjim598@gmail.com
   pentru mai multe detalii despre serviciile noastre.

  14. Suntem creditori privați de bani internaționali. Oferim diverse împrumuturi la o rată a dobânzii foarte scăzută de trei procente pe an. În trecutul lumii .. Fondurile noastre sunt pur câștigate din portofoliile de investiții private și corporative aflate sub jurisdicția noastră directă. Împrumuturi personale * Împrumuturi de afaceri * Credite de investiții * Împrumut auto * Împrumut student * Împrumut de fermă * Împrumut de casa * și multe altele la rata dobânzii de 3% *. Dacă sunteți interesat de oferta noastră, vă rugăm să menționați pe scurt următoarele informații la conducere prin e-mail: p_dorothy@aol.com. D-na Dorothy Patricks (Director General)

   Doamna Dorothy Patricks

  15. LARRY ELLISON spune:

   Aveți nevoie de un împrumut autentic pentru a vă achita facturile, a începe o afacere sau orice alt tip de împrumut, contactați-l pe dl Larry Ellison la {Larryellisonfinance@gmail.com}..

  16. christi spune:

   Buna ziua Sunt o femeie de afaceri. Am oferit un împrumut de 5.000 EURO 2000000 EURO condiții foarte simplu pentru toți oamenii în mod sincer și serios pentru a rambursa cu rata dobânzii de 2% pe an, pe o perioadă de rambursare la prețuri accesibile. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati prin e-mail. E-mail: christiworldpersonal@gmail.com

  17. catherine flores spune:

   OFERTA DE ÎMPRUMUT,
   Ești un om de afaceri / femeie? Ești în orice mizerie financiară sau au nevoie de fonduri pentru a începe propria afacere? Sau, pentru a plăti facturile sau de a începe o afacere bună? Ai un scor redus de credit și au dificultăți în a obține împrumuturile de capital circulant de la instituțiile financiare și băncile locale sau altele? Tot ce trebuie să faceți este să contactați adresa de astăzi prin e-mail meu: (catherineflores307@gmail.com)

  18. Suntem licențiați și CERTIFIED lenders bani online
     Ai nevoie de un împrumut de urgență? Ai nevoie pentru a începe o afacere mică sau foarte mare? Ai nevoie de un credit de nevoi personale? Ai nevoie să investească în țara dumneavoastră? Ai nevoie pentru a cumpăra o casă? Nu trebuie să cumpărați o mașină sau orice material? Ai nevoie de nici un fel de sumă de împrumut? dacă da, contactați-ne e-mail flacon [suntrustbank700@gmail.com] pentru mai multe informații sau pentru a dovedi că suntem creditorii bani reali du-te la site-ul nostru https://www.suntrust.com/

  19. fernando henrietta spune:

   împrumut! împrumut!! împrumut!!!
   Sunteți în căutarea pentru o companie de împrumut privat reputație și acreditat care oferă împrumuturi pentru oportunitate de timp de viață. Noi oferim toate tipurile de împrumut într-un mod foarte rapid și ușor, credit de nevoi personale, credit auto, Creditul pentru locuință, Student împrumut, afaceri de împrumut, împrumut de investiții, de consolidare a datoriei, și multe altele. Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? Căutare nu mai mult ca noi suntem aici pentru a face toate necazurile tale financiare, un lucru din trecut. Noi fonduri de împrumut la persoane fizice și juridice care au nevoie de asistență financiară, la rata de 2%. Nu există un număr de securitate socială necesară și nici o verificare de credit este necesar, 100% garantat. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că am acorda asistență fiabilă și beneficiar și vom fi bucuroși să vă ofere un împrumut.
   Așa că ne e-mail azi la: (fernandohenrietta@gmail.com) pentru a aplica acum pentru un împrumut.

  20. dl Johnson spune:

   DESPRE MĂRTURIE cum am ajuns împrumutul meu să plătească facturile

   Bună ziua tuturor,

   Sunt Ivan Carlos după nume, eu am scris această mărturie pentru că eu sunt foarte recunoscător pentru ceea ce a făcut-o investiție totală pentru mine și familia mea, când a crezut că nu a existat nici o vin speranță și de a face familia mea se simt din nou în viață pentru împrumuturi de împrumut la o rată un interes foarte scăzut de 2%. Ei bine, am fost în căutarea unui împrumut pentru a plăti datoriile mele în ultimele trei luni, tot ce am știut că a furat și a luat banii, până când am găsit în sfârșit un creditor Dumnezeu. N-am crezut că mai există încă creditorii împrumuturi reale de pe Internet, dar spre marea mea surpriză am primit împrumutul meu, fără a pierde mult timp, astfel încât, dacă sunteți acolo în căutarea unui împrumut de orice sumă ar recomanda e-mail legit împrumut de e-mail de companie: investmentglobalfinace@gmail.com și escrocherii gratuite de pe Internet.

  21. […] Proiect de Ordonanță de Urgență făcut de clienții cu credite în franci […]

  22. Banica Liliana spune:

   Buna ziua ,bine ar fi sa se faca ceva,eu sunt in imposibilitatea de a mai plati deoarece am avut „norocul ‘ sa mai mi se taie si salariul am ajuns sa iau net 780 de lei dupa 22 de ani de munca ( bugetar ) nu sporuri nu nimic de unde pot da 270 de CHF pe luna,platesc de 7 ani si am ajuns in momentul actual sa fiu cu creditul exact de unde am plecat.A fost cea mai mare camatarie cu acte facuta de bancile care nu sunt controlate si lasate sa faca ce vor in tara noastra.Minciuni ca ne-am asumat un risc cand am luat creditul,dobanda mica,nici pomeneala asa ni s-au acordat sumele dorite in CHF convinsi de lucratorii bancii.In discursurile dlui Isarescu pierde statul dar omul de rand de ce sa piarda sa umfle buzunarele celor care au conturi in Elvetia ,ptr el 75 de mi de oameni nu conteaza,cetateanul trebuie sa piarda nu ,rusine ca un asemenea om este lasat sa vorbeasca asa ceva pe post.oare pe el nu il intreaba nimeni cu ce a cumparat tot ce are oare din salariu ,sa vina sa la salariul unui bugetar sa vada cum e.
   De la Campina sunt si mai am si alti colegi care dorim sa intram in aceasta Asociatie.

  23. Tecuceanu Valerica spune:

   cea mai buna solutie pentru toti cu credite in valuta este aceea de convertirea creditului din franci in lei la cursul de la data semnari creditului plus o marja maxima de 20 %

   • bejgu viorica spune:

    Sant i.n totalitate deacort cu propunerea Asociatieicreditorilor in franci,si au si dreptate.Pentru ca au fost convinsi de catre agentii bancilor sa faca credit in franci ca e o moneda stabila ca dobanda este mica si multe altele. Acesti agenti umblau pe la firme si convingea lumra sa se imprumute in franci

  24. MITING spune:

   Ne vedem la mitingul organizat duminică, 25 ianuarie 2015, în Piața Constituției, între orele 12.00 – 16.00.

   • Mr Barry Mike spune:

    Care sunt motivele pentru care este necesar? pentru întreprinderea care este responsabilă pentru piața muncii? Va fi dorit să semnaleze acest lucru? η Νιγηρία και η Ολλανδική Κυβέρνηση κατέχουν την πρώτη θέση στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, %ένου να μπορέσουν να προχωρήσουν σε αυτό το πρόγραμμα για την προώθηση της απασχόλησης και της απασχόλησης με στόχο την αύξηση των ποσοστών απασχόλησης, η οποία έχει στη διάθεσή της την αρμόδια autoritatea și organizația autovehiculului care își desfășoară activitatea în domeniul protecției vieții private a comerțului în Marea Britanie și nordul Irlandei: capitalhomefinance@outlook.com este numele ου πωλητή + 15512497307 για την επίσκεψη.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top