• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • credit europe

  Instanţa a luat în pronunţare primul proces colectiv pe tema denominării creditelşor CHF în lei.

  La Tribunalul Bucureşti, 90 de clienţi se luptă cu Credit Europe Bank, banca condusă de turcul Yakup Cil pentru a putea beneficia de o conversie în lei la un curs just.

  Credit Europe Bank este un adintre băncile care au expunere pe acest tip de credite, fiind pe lista boicotului cu plăţi de 1leu.

  Spre deosebire de Raiffesien unde s-a chemat chiar şi poliţia, la Credit Europe Bank s-a preferat o atitudine neutră faţă de boicot.

  Azi s-a luat in pronuntare la Tribunalul Bucuresti primul proces colectiv contra unei banci pe tema conversiei in lei si a inghetarii cursului franc/leu la nivelul celui din data acordarii creditului. Sunt 90 de clienti cu credite in CHF contra Credit Europe. Asteptam verdictul joia viitoare, a anunţat avocatul Gheorghe Piperea pe pagina sa de Facebook.    

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top