• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Zeci de mii de spanioli au ieșit în stradă, cerând să li se recalculeze pensiile şi apărând sistemul actual, ameninţat cu privatizarea de către dreapta aflată la putere.

  Mariano „Rajoy, hoţule, îmi furi pensia!”, ”Dreapta manipulează şi fură cu pensii de rahat”, au denunţat la Barcelona şi Madrid pensionari care au înfruntat ploaia şi ninsoarea pe străzi, conform News.ro, care citează AFP.

  Rajoy s-a angajat să facă eforturi în vederea celor mai mici pensii, însă el a subordonat miercuri o creştere de o adoptare a bugetului pe 2018 de către opoziţie, încercând astfel să ocolească o situaţie dificilă.

  Cu ocazia dezbaterii bugetului, ”vom putea să vorbim despre eventuale îmbunătăţiri ale bunăstării spaniolilor, inclusiv în materie de pensii”, a declarat Rajoy, care a apreciat că este necesar ca sistemul să se bazeze în continuare pe ”crearea de locuri de muncă”, permiţând astfel, prin cotizaţii, continuarea finanţării pensiilor.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top