• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Miting credite CHF

  Grupurile de clienţi cu credite în CHF au organizat astăzi şi mâine acţiuni de protest pentru rezolvarea crizei francului elveţian. Ca o coincidenţă, delegaţia FMI se află la Bucureşti, astfel că nu este exclus ca aceasta să fie vizată.    Astăzi, preşedintele Klaus Johannis s e va întâlni cu delegaţia FMI la Cotroceni.

  Luni, 9 februarie, între orele 12,00 – 15,00, vom organiza un miting de protest în faţa Parlamentului, la intrarea în Parcul Izvor, pentru a cere Guvernului, Camerei Deputaţilor, Băncii Naţionale şi băncilor comerciale convertirea în lei a creditelor în valuta, respectiv a celor în franci, euro şi dolari. Marţi, 10 februarie, va avea loc o nouă acţiune de protest, tot în faţa Palatului Parlamentului, însă între orele 14,00 – 17,00, pentru a ne suprapune cu şedinţa Comisiei de buget, finanţe, în cadrul căreia va fi audiată conducerea Băncii Naţionale a României,  a declarat Daniel Teodorescu, membru al Grupului Clienţilor cu Credite în CHF, citat de Agerpres.

  Pe pagina de Facebook a unuia dintre liderii debitorilor CHF, Cătălin Voivozeanu, este postat un anunţ: PICHETARE PARLAMENT-FMI.

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to Protest CHF la Parlament. Delegaţia FMI este la Bucureşti

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top