• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • raiffeisen

  Raiffeisen Bank a reacţionat faţă de informaţiile din articolul Senatorii recrutaţi de Raiffeisen Bank pentru credite preferenţiale, potrivit căruia banca trimite oferte de credit pe adresa de mai a Senatului, oferte care sunt redirecţionate către mailul fiecărui senator de la secretariatul instituţiei.

  Iată punctul de vedere al băncii:

  Oferta la care face referire articolul nu e special creata pentru parlamentari, senatori, deputati sau oameni politici, cum se afirma in articolul de mai jos.
  Este vorba de oferta generala a Raiffeisen Bank pentru angajatii din companii, institutii, firme, scoli etc care opteaza sa aiba conturile curente de salarii la noi pentru a beneficia de costruri/conditii mai avantajoase la produsele si serviciile bancii; Aceasta oferta a bancii este legata de strategia noastra de a dezvolta relatii pe termen lung cu clientii nostri, in beneficiul ambelor parti.

  De altfel in aceasta perioada, banca are si o campanie de promovare a acestei oferte pentru angajati – outdoor si spot TV; Mai mult oferta se adreseaza si pensionarilor care isi incaseaza pensia intr-un cont curent deschis la Raiffeisen Bank, a precizat Anca Hasegan, Relaţii Publice, Raiffeisen Bank.

   

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top