• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • rc

  Raiffeisen Centrobank va transfera activitatea de investiţii bancare spre Raiffeisen Bank International (RBI), desemnând o nouă conducere.

  Raiffeisen Centrobank trece astfel printr-un complex proces de restructurarea a anunţate grupul bancar austriac, transmite Reuters.

  RCB se va concentra pe rolul său de specialist în acţiuni şi derivate.Din 2015 Raiffeisen Bank International va absorbi  divizia de fuziuni şi achiziţii a RCB.

  Wilhelm Celeda, membru al Board-ului RCB  va deveni  director general al RCB de la începutul anului viitor. Markus Kirchmair, şeful diviziei de dezvoltare a RBI va fi numit CFO  al RCB.

  Eva Marchart, Michael Spiss şi Gerhard Grund, membri ai Board-ului RCB, vor părăsi banca la sfârşitul anului şi vor obţine noi funcţii în grupul Raiffeisen, se arată în declaraţia băncii austriece.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top