• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 •  

  raiffeisen

  Raiffeisen Bank caută candidaţi pentru postul de Responsabil Clientela IMM Medii. Experienţă minim 2 ani pe vânzări către persoane juridice.

  Alte cerinţe:

  – Dezvolta portofoliului de clienti al bancii prin Cross-selling pentru intreaga gama de produse ale bancii catre clientii din segmentul IMM Medii;
  – Negocieaza, structureaza si analizeaza tranzactiile de creditare;
  – Pregateste documentatia si analiza tranzactiilor in scopul aprobarii cererilor de credit pentru clientii IMM Medii, asigurandu-se ca pachetul supus aprobarii este complet si documentatia cuprinde informatii complete si corecte despre client si tranzactie, precum si despre riscurile potentiale pe care le implica pentru banca;
  – Coordoneaza procesul de aprobare si gestionare a fluxului de informatii si documente in procesul de creditare, acordand grija deosebita managementului timpului astfel incat sa asigure suficient timp de procesare fiecareia dintre partile implicate in tranzactie.

  Detalii aici.

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top