• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Dan Suciu

  Purtătorul de cuvânt al băncii centrale, Dan Suciu, a venit cu o reacţie din partea Băncii Naţionale în urma informaţiei că ANI  a fost sesizată de către asociaţia Parakletos şi verifică averea lui Mugur Isăreascu.

  „Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, nu a fost notificat de ANI cu privire la începerea verificării averii”, a declarat purt[torul de cuv\nt al BNR, precizând că informaţiile din declaraţiile de avere sunt clare şi corecte, inclusiv în ceea ce priveşte creditele şi derularea lor.

  Lucrurile sunt clare şi explicate la nivelul informaţiilor incluse în declaraţiile de avere, documente oficiale, şi unde sunt toate creditele trecute, în desfăşurarea lor. Nu există o altă sesizare faţă de cea a Asociaţiei Parakletos, iar ANI trebuie să răspundă, potrivit legii”, a explicat Suciu.

  Purtătorul de cuvânt al BNR a precizat că Mugur Isărescu nu a primit nicio informare privind începerea verificării averii.

  Vezi şi:

  Isărescu, verificat de ANI pentru declarațiile de avere

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top