• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Banca MondialaBanca Mondială a acordat un nou împrumut de 48 de milioane de euro României pentru Proiectul Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienţi.

  Finanțarea adiţională de 48 milioane de Euro va completa proiectul sprijinit inițial de către Bancă în valoare de 50 milioane de Euro și va fi orientată către intensificarea investițiilor și practicilor de management în vederea reducerii poluării cu nutrienţi din surse agricole, animale și umane.

  Acesta este un domeniu pentru care UE nu alocă granturi României. Aproximativ 30.000 de ferme mici vor beneficia de sprijin în vederea colectării gunoiului de grajd și pentru unități de compostare, gestionarea gunoiului de grajd, producție de biogaz din deșeuri de origine animală și/sau canalizare și epurare a apelor reziduale în aproximativ 100 de comune extrem de expuse poluării cu nitrați.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top