• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • economic_growth

  Cifrele lansate  privind perspectivele creşterii economice ar trebui să-i bucure pe bancherii români. Astfel, ar trebui să se gândească serios la relansarea creditării.  Emerging Europe Monitor a vehiculat într-un raport o cifră excelentă privind creşterea economică din România din 2015 de 3,4%. Ar trebui ca acest lucru să fie susţinut şi de sistemul bancar ce momentan reclama rata mare de neperformante. Ar fi cazul ca şefii băncilor mari din România să se gândească serios la relansarea creditării în România.

  ‘Prognozăm că PIB-ul României va înregistra o creștere de 3,4% în 2015 și de 3,6% în 2016, peste estimările de 3,3% și, respectiv, de 3,2%. Aceste date sugerează că ritmul redresării economiei românești îl va depăși pe cel al majorității statelor din Europa emergentă în următorii doi ani’, a anunțat Emerging Europe Monitor, o publicație lunară care face parte din Business Monitor International (BMI), furnizor independent de date de proprietate, analize, evaluări, clasamente și previziuni care acoperă 195 de țări și 24 de sectoare industriale, conform Agerpres.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top