• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • bank

  Guvernul va construi banca de dezvoltare pe structura EximBank, urmând să aplice modelul băncii de dezvoltare BGK din Polonia, unde reprezentanţi ai EximBank, ai Finanţelor şi ai Fondurilor Europene au avut recent o vizită de lucru, a declarat joi directorul general al Trezoreriei, Ştefan Nanu.
  „În şedinţa de Guvern, s-a decis ca noua bancă de dezvoltare să fie pe scheletul EximBank. În perioada imediat următoare se vor pune, practic, bazele designului acestei bănci de dezvoltare”, a afirmat Nanu, la o conferinţă organizată de Asociaţia Română a Băncilor la Academia de Studii Economice.

  „Chiar a fost de curând o delegaţie compusă din membri ai Eximbank, ai Ministerului de Finanţe, ai Ministerului Fondurilor Europene într-o vizită de lucru, în Polonia, la Bancă Naţională de Dezvoltare a Poloniei, BGK se numeşte („Chiar a fost de curând o delegaţie compusă din membri ai Eximbank, ai Ministerului de Finanţe, ai Ministerului Fondurilor Europene într-o vizită de lucru, în Polonia, la Bancă Naţională de Dezvoltare a Poloniei, BGK se numeşte (Bank Gospodarstwa Krajowego -n.r.). Ei deja au avut un succes foarte important cu această bancă – au reuşit pe absorbţia fondurilor europene să folosească această instituţie şi să accelereze decontarea fondurilor şi au ştiut să creeze produsele care au răspuns foarte bine anumitor nevoi. Nu vrem să reinventăm roata. Se încearcă să se preia acele lucruri care pot fi preluate”,a spus Nanu, citat de Mediafax. -n.r.).

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top