• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • rublaMoneda naţională a Rusiei și-a continuat joi trendul ascendent, atât în raport cu dolarul american, cât și cu euro, potrivit MarketWatch. Rubla a atins cel mai înalt nivel din luna decembrie, după ce nevoia de valută pentru plata datoriilor o făcuse să scadă semnificativ. Evoluția pozitivă a rublei are loc pe fondul stabilizării cotaţiilor petrolului şi al scăderii cererii pentru valută.

  Moneda rusească se tranzacţiona, joi după-amiază, la 52,149 unităţi în raport cu dolarul, în creştere cu 2,8% faţă de inchiderea de miercuri. Faţă de euro, rubla se tranzacţiona la 56,049 unităţi, cel mai ridicat nivel începând cu 24 noiembrie. Pe cursul de închidere, rubla a câştigat 2,9%.

  Moneda Rusiei a atins, pe 16 decembrie anul tercut, cel mai mic nivel istoric, de peste 100 de unităţi faţă de dolar și 80 de unități faţă de euro.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top