• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • russia-ruble-economy-recession.si

  Guvernul rus a alocat luni 52 de miliarde de ruble (700 milioane euro) pentru susţinerea pieţei muncii, pe fondul desfiinţării a unui număr tot mai mare de locuri de muncă de către companii, într-o economie aflată în criză.

  Fondurile, care provin din bugetul federal, vor fi acordate regiunilor pentru susţinerea persoanelor, inclusiv tinerilor fără experienţă, care, independent de criză, au dificultăţi să se angajeze, a declarat premierul Dmitri Medvedev.

  Programul prevede crearea de locuri de muncă temporare, organizarea de cursuri de formare profesională pentru şomeri şi acordarea de subvenţii pentru companiile care angajează tineri.

  Rusia, din motive demografice, beneficiază de un nivel scăzut şi stabil al ratei şomajului, de circa 5,1%, dar în ultimele luni a crescut numărul de locuri de muncă desfiinţate.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top