• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Horia Manda, CEO Axess, grupul ce deţine Nextebank

  Horia Manda, CEO Axess, grupul ce deţine Nextebank

  Adunările generale, extraordinară şi ordinară, ale acţionarilor Băncii Comerciale Carpatica, de la sfârşitul săptămânii trecute, au reprezentat un nou pas pe calea depăşirii coşmarului din ultimii ani.
  În cadrul AGEA s-a aprobat noul act constitutiv al Băncii Carpatica, care include trecerea la noul sistem unitar de administrare, şi iniţierea procedurii de fuziune cu Patria Bank, care ar trebui să se finalizeze până la sfârşitul acestui an.
  Dragoş Horia Manda, preşedintele Consiliului de Administraţie al Patria Bank, a subliniat necesitatea consolidării în sistemul bancar, pe fondul creşterii presiunilor competitive, tehnologice şi de reglementare, dar şi necesitatea lansării unui nou program de restructurare după fuziune.
  Fostul preşedinte al Consiliului de Supraveghere (CS) al BCC, Nicolae Petria, a avertizat acţionarii că nu trebuie să fie foarte optimişti cu privire la sinergiile rezultate în urma fuziunii şi a subliniat dificultăţile care vor apărea în integrarea culturilor celor două bănci. Sursa: Bursa.ro

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top