• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Omer Tetik este CEO al Bancii Transilvania.

  Omer Tetik este CEO al Bancii Transilvania.

  Banca Transilvania poartă discuţii pentru preluarea Volksbank România, pe care grupul austriac vrea să o vândă pentru a acoperi deficitul de capital, conform  Bloomberg.

  Deocamdată nu există certitudinea că afacerea se va materializa, potrivit surselor.

  Volksbank România este deţinută de vehiculul VBI Beteiligungs din Austria în proporţie de 99,99%. Subsidiara din România nu av făcut parte cin deal-ul vânzării diviziei Volksbank International către grupul bancar Sberbank, din Rusia.

  Grupul Volksbank deţine 51% din acţiunile SRL-ului denumit VBI Beteiligungs, iar DZ Bank AG / WGZ Bank AG din Germania şi BPCE din Franţa au câte 24,5%.

  Comisia Europeană a aprobat planul de restructurare a Österreichische Volksbanken, în urma  crizei financiare pentru restabilirea profitabilităţii pe termen lung.

  Banca Transilvania, dezvoltată de preşedintele CA Horia Ciorcilă, rămas unul dintre acţionari este condusă la nivelul executiv de turcul Omer Tetik, CEO al băncii.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top