• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • bancp

  Eurobank, banca mamă a Bancpost, are capital suficient după majorarea din acest an şi poate face faţă unui scenariu advers care ar lua în calcul efectele planului de restructurare, susţine directorul general al Bancpost, George Georgakopoulos.

  După majorarea capitalului cu 2,9 miliarde euro, pe scenariul static de bază, EFG are un supliment de capital 582 de milioane euro, faţă de cerinţa minimă de 8%, în timp ce pe scenariul advers derulat de BCE rezultă un deficit de capital de 1,76 miliarde euro, a arătat Georgakopulos, conform capital.ro.

  Aşa cum a anunţat şi Banca Centrală a Greciei, într-un comunicat pe pagina de web a instituţiei, Eurobank nu are, în fapt, nevoie de capital suplimentar, chiar dacă testele pe datele de la finele anului trecut arată altceva, pentru că între timp a avut loc o majorare de capital de 2,9 miliarde euro”, a explicat George Georgakopoulos

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top