• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • radu_ghetea(1) Ministrul delegat pentru IMM-uri, Florin Jianu, este unul dintre partizanii proiectului creării unei bănci de dezvoltare a României, ţintele acestui proiect fiind la nivel oficial CEC sau Eximbank.

  Jianu a arătat că nu ţine cont de declaraţiile lui Radu Gheţea și că proiectul băncii de dezvoltare nu trebuie „să se împiedice de o persoană sau alta”, referindu-se la o declaraţie a preşedintelui CEC, Radu Gheţea, care nu susţine ideea. 

  „Nu trebuie să ne împiedicăm de o persoană sau alta. Acesta este un proiect asumat de mediul privat şi de aceea trebuie făcut indiferent de ce spune o persoană sau alta. Vorbim de CEC sau Eximbank”, a spus Jianu la o conferinţă pe tema IMM-urilor, răspunzând unei întrebări privind o declaraţie a şefului CEC.

  Jianu a precizat că marţi se va întâlni cu ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu, reprezentanţi ai BNR, şi cu cel al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici pentru a discuta despre înfiinţarea băncii de dezvoltare a României, o soluţie fiind transformarea CEC Bank şi Eximbank într-o astfel de instituţie.

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to Şeful CEC Bank îi stă în cale ministrului IMM-urilor Florin Jianu

  1. […] 2. ŞEFUL CEL MARE AL CEC BANK ÎI STĂ ÎN CALE  MINISTRUL IMM-URILOR  […]

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top