• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Directorul băncii americane JPMorgan Jamie Dimon a condamnat în termeni foarte duri criptomoneda Bitcoint, susținând că ar fi o „fraudă” în care ar trebui să investească criminalii, traficanții de droguri și locuitorii din Coreea de Nord, Ecuador și Venezuela.

  „Daca am avea un trader care ar tranzacționa bitcoin l-aș concedia imediat din două motive. Unu, este împotriva regulilor noastre. Doi, este stupid”, a declarat Dimon în cadrul unei conferințe financiare la New York.

  „Nu poți avea o afacere în care oameniui vor inventa o monedă din nimic”, a spus el. „Nu se va termina bine…cineva va fi ucis și apoi va intra pe fir guvernul”.

  Un bitcoin valorează circa 4.200 de dolari în acest moment, față de 250 de dolari la începutul lui 2015.

  „Cel mai bun argument pe care l-am auzit…este că dacă ai fi în Venezuela sau Ecuador sau Coreea de Nord…dacă ai fi un traficant de droguri, criminal, sau ceva în genul acesta, este mai bine să faci tranbzacții cu bitcoin decât cu dolarul american, este mai bine pentru a fenta sistemul unei țări, chiar dacă ce am spus este adevărat. Ar putea să existe o piață pentru asta, dar este o piață limitată”, a spus bancherul.

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top