• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • BRD

   Frédéric Oudea , directorul executiv al Société Générale SA , a declarat că băncile trebuie să găsească modalități de a împrumuta bani și a stimula  economia , în ciuda noilor reglementari dure, care limitează asumarea unor riscuri.  Oudea a fost numit recent şef al Federației Bancare Europene.

  Oudea este deosebit de vocal cu privire la necesitatea unei mai bune integrări în afara frontierelor naționale – merge atât de departe încât să susțină emiterea datoriei suverane comune , mult discutatele eurobonduri. Asta în contextul în care Germania nu vrea să cumpere bonduri ale statelor cu probleme iar Marea Britanie este reticentă la capitolul integrare europeană.

   ” Având un regulator vorbind în numele tuturor băncilor cu siguranță [ este ] mai eficientă decât o serie de autoritățile de reglementare care vorbesc în numele băncilor din fiecare țară „, a spus el .

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top