• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • zamfir piperea

  Grupul PSD din Senat se întâlneşte, luni, la ora 14:00, cu iniţiatorul legii dării în plată deputatul PNL Daniel Zamfir şi cu avocatul Gheorghe Piperea.

  Se va  discuta impactul pe care legea îl va avea asupra programului „Prima Casă”, a precizat deputatul Daniel Zamfir pentru Mediafax.

  „Am fost invitat, împreună cu domnul Piperea, luni, la ora 14:00, la grupul PSD, din Senat, pentru a lămuri anumite aspecte legate programul Prima Casă”, a declarat,Zamfir.

  Deputatul Daniel Zamfir a afirmat că vrea să le demonstreze, „cu date concrete”, senatorilor PSD că legea dării în plată „nu omoară programul Prima Casă”, aşa cum a susţinut BNR, pe care a acuzat-o de „manipulare”.

  Daniel Zamfir a spus că temerea PSD este că legea dării în plată va anula proiectul Prima Casă, afirmând că social-democraţii l-au invitat la grup pentru a lămuri această problemă.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top