• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • vangroningen

   

  Aleşii cetăţenilor în forurile legislative sunt preferaţii băncilor atunci când este vorba de credite. Influenţa decizională dar şi salariile consistente îi fac pe senatori şi deputaţi să fie ţintele predilecte ale campaniilor promoţionale ale băncilor.

  Aceste campanii fac parte dintr-o acţiune de lobby a bancherilor  care sunt interesaţi de atragerea de clienţi dintre parlamentari, mai ales în contextul în care se iniţiază proiecte de lege care să intervină în favoarea consumatorilor.

  De exemplu, Raiffeisen este una din băncile care trimite oferte promoţionale de credit către parlamentari, cu siguranţă tentante pentru aceştia.

  Pe adresa de mail a Senatului se trimit de către reprezentantul băncii ofertele promoţionale de credite. De acolo, mailul se trimite în lista de adrese de email a senatorilor.

  Oferta pleacă de la reprezentantul Raiffeisen filiala Lipscani, Iulia Alexandra Manole, Reprezentant Clientelă Canale  Alternative, Grup33 Retail şi ajunge via secretariat la fiecare senator, conform flagrantdelict.ro.

  Desigur, practica este legală şi practicată şi de alte bănci, poate şi de alte companii din alte domenii.

  Ea face parte însă din arsenalul de lobby al băncilor  care se confruntă în acest moment cu presiunea iniţiative venite în sprijinul clienţilor bancari, mai ales ce cum ar fi proiectul de lege privind denominarea creditelor în valută sau ordinul ANPC de afişare a comisioanelor la bancomate din 3 martie.

  raiffesen

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  3 Responses to DOCUMENT. Senatorii, recrutaţi de Raiffeisen Bank pentru credite preferenţiale

  1. Salvato spune:

   Hi there, yeah this piece of writing is really good and I have learned lot of things from it regarding blogging. thanks.

  2. […] în presă • Crește tensiunea în procesul de denominare al Volksbank de la Galați • DOCUMENT. Senatorii, recrutaţi de Raiffeisen Bank pentru credite preferenţiale • BNR ne anunţă: Inflaţia scade la 1,1% în T1 din 2015 şi creşte treptat  la 2,6% în […]

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top