• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 •  

  huRambursările către clienți pentru practici neloiale de creditare  ar putea costa sectorul bancar din Ungaria aproximativ 3 miliarde de euro.

  Băncile pot obține însă o reducere de la impozite, a declarat ministrul Economiei, Mihaly Varga.

  Creditele în valută vor fi convertite în forinți, în primăvara anului 2015 pentru a diminua riscurile în acest sector, a spus Varga  la o conferință anuală de economie în estul Ungariei.

  Curtea Supremă a Ungariei a decis în iunie că practicile bancare aufost incorecte, în unele cazuri, și băncile au avut acum o ultimă şansă de a contesta decizia  în instanțele de judecată.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  3 Responses to Şoc în Ungaria! Despăgubirile către clienţi ar putea costa băncile 3 miliarde euro

  1. facebook fans spune:

   My associate so i actually loved reading this article weblog post, I used to be just itching to find out do you commerce featured posts? We are all the time interested in somebody to generate trades with what thought I may ask.

  2. 941886 127366Thanks for the information. And a response from you. car dealers hips san jose 731344

  3. Incredibly, would be to amazing item of create which I have run into of long-term an eternity. Accomplish additionally vacation our own website.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top