• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Societe Generale cumpără Bache

  3:47 pm, 10 aprilie 2015 • de Niciun comentariu

  societe-generale1Jefferies Group LLC a anunțat că va vinde grupului Societe Generale divizia sa de tranzacții cu materii prime și derivate financiare – Bache, informează Reuters. Nu a fost precizată însă suma la care va fi făcută această vânzare.

  Tranzacția vine în contextul în care banca de investiții Jefferies, deținută de Leucadia National Corp, anunțase la sfârșitul anului trecut că va încerca să vândă Bache din cauza costurilor mari și a comisioanelor în scădere. Jefferies a cumpărat Bache de la Prudential Financial, pentru suma de 430 milioane de dolari, în 2011.

  Oficiali ai Societe Generale au anunțat că amănunte despre tranzacție nu vor fi făcute publice deocamdată. În plus, surse apropiate tranzacției au declarat că banca franceză va angaja doar un număr limitat dintre brokerii ce lucrau la Brache până acum.

  Piața de mărfuri și produse derivate pe acestea este în regres la nivel mondial, iar bănci foarte mari, precum Deutsche Bank sau Barclays și-au închis diviziile de specialitate.

  Cumpărătorul Societe Generale deține, în România, banca BRD.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top