• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • George Georgakopoulos BancpostBancpost va fi Sponsor Oficial al Federației Române de Fotbal (FRF) și al Echipei Naționale de Fotbal, au anunțat joi reprezentanții celor două organizații, care au mai spus că au încheiat un parteneriat strategic pentru urmatorii ani.

  „Bancpost este o instituție bancară cu tradiție îndelungată, un brand românesc puternic care de 24 ani este alături de clienții săi și susține economia românească. (…) devenim partener al FRF și al Echipei Nationale de Fotbal, într-o perioadă foarte importantă: preliminariile Campionatului European de Fotbal 2016 și calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal 2018” a declarat George Georgakopoulos, Presedinte Executiv Bancpost.

  Bancpost și de IFN-ul ERB Retail Services, emitentul cardurilor de credit Euroline, ambele subsidiare ale grupului grecesc Eurobank EFG, au înregistrat pierderi record de 138,8 milioane de euro în 2014, de trei ori mai mari decât în anul anterior (40,2 mil. Euro), potrivit datelor publicate de banca-mamă.

  De asemenea, ponderea creditelor neperformante a ajuns la 31,4% (800 mil. euro) la finalul anului 2014,  mai mult decât dublu față de media din sistemul bancar, de 14%. În plus, Bancpost este și deținătoare a aproape o treime dintre creditele în franci elvețieni.

  Subsidiara românească a Eurobank a trecut deja printr-un proces de restructurare, cu închiderea a 40 unități, dar se pare că nu a fost suficient. De altfel, s-au purtat mai multe discuții cu privire la fuzionarea Bancpost cu alte bănci grecești însă fără rezultat, astfel că doar asigurările date de șeful supravegherii din BNR potrivit cărora băncile grecești sunt bine capitalizate mai pot contribui la menținerea încrederii.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to Soluția Bancpost la neperformante și pierderi: fotbalul. Banca va fi sponsor oficial al FRF

  1. client bancpost spune:

   Huuuoooo!!!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top